Julresa till Marienbad

Uppdaterades: 05 oktober 2019

Julresa till Dresden Marienbad och Spandau 1 till 6 december - 2019

 Hej.

Nu är det några år sedan vi var i Marienbad. Trodde det var slut men många vill dit igen så varför inte. Denna gång kombinerar vi med Dresden på vägen ner och Spandau på hemvägen. Kan det bli bättre? Två Julmarknader under en resa. Sen kan Julen komma när den vill. Så passa på och åk med och upplev denna fina miljö. I Marienbad bor vi flott på **** Butterfly. Där finns möjlighet till massage hel eller halvkropp, ansikts-behandling, mineralbad, gasinpackning, fotbehandling, pedikyr, paraffinbad för händerna och även olika former av manikyr för damerna till superpriser. Nu kan de som vill få bada öl-spa i Chodovar. Intresserad? Tala om det när ni bokar så försöker jag ordna det. Kostar runt 250 kr. En upplevelse må Ni tro. Vi har tillgång till relaxavdelning med pool, jacuzzi, bastu m.m. Fritt för oss.

Anmäla dig gör du/Ni genom att höra av Er till mig antingen på tel 0733 66 41 21 eller på mejl till leif.borgner@outlook.com. Meddela direkt om Ni har problem med viss mat eller var du/ni vill sitta på bussen. Hör jag inte av mig direkt så är du/ni med på resan.

Då sätter Ni in anmälningsavgiften på 400 kr till JP-resor inom 10 dagar.

Bankgiro 5093-5469.

Pris för resan är 5325 kr. Enkelrum endast 800 kr extra.

Sen kommer deltagare lista längre fram.

Söndag 1 december.

Samling i nya Knutpunkten kl 05:00 Vi står på "Fjärrbussar" plats 9. Hämtar sen i Hyllie kl 06:00. Sen åker vi båten mellan Gedser-Rostock och vidare till Dresden. Det går även bra att komma till oss på Elinebergsvägen 4 b kl 04:45 och stiga på där. Har ni bil så är det 04:30 som gäller. Vi bor på IBIS budget hotel Dresden. Nära Julmarknaden. Fruenkhirce liggar nära. I Dresden ingår ingen middag. Går vi ner i centrum så finns det hur många restauranger som helst. Då bestämmer man själv var och när och samtidigt njuter av Julmarknaden.

Måndag 2 december.

Efter frukost kör vi vidare till Marienbad. Bara ca 35 mil. Där kan man passa på och bada om man vill eller få den behandling som man beställt. Vi bor på flotta Hotel Butterfly. Här ingår middag och frukost.

Tisdag 3 december.

Frukost. Tid för behandlingar m.m. Middag på kvällen. Vi tar kanske en tur till Chodovar och äter lunch och handlar deras goda öl.

Onsdag 4 december.

På eftermiddagen kör bussen ner till Aldi och Kaufland. Där kan ni handla ‑ sen sätta in det du köpt direkt i bussen.

Torsdag 5 december.

Nu väntar Spandau på oss. Avfärd kl 09:00. Vi bor bra på Sen City Hotel Berlin i Spandau. Julmarknaden är fin och ligger inte långt ifrån vårt hotel. I Spandau ingår ingen middag. Även här blir det bäst om man äter där det passar beroende på vilken mat man vill ha.

Fredag 6 december.

Efter en stärkande frukost kör vi mot Rostock. Här kan man fylla på förråden. Innan båten tar oss till Gedser.

Hemma igen ca 19:00 - 20:00.

Notera att i priset ingår frukostbuffè alla dagar, middagar den 2, 3 och 4 december.

Vi reserverar oss för valuta o skatteändringar eller prisjusteringar som vi inte kan råda över!

Slutbetalningen senast den 30 okt.

Glöm inte pass, intyg från Försäkringskassan och att Ni har en reseförsäkring. Ring gärna om något är oklart på tel 0733 66 41 21. Vid återbud gäller de regler som finns på JP resor hemsida.

Ni kommer att få en talong senare där ni kan välja vilka behandlingar ni är intresserade av. Det finns Hel och Halvkroppsmassage, Mineralbad, Fotreflexmassage, Pedikyr, Ansiktsbehandling och Paraffinbad för händerna. På plats finns det mer att välja på. Bokas i receptionen. Behandlingar betalas i receptionen.

Skicka gärna detta prospekt vidare till dem ni känner, Tack.

Väl mött! Maj-Britt o Leif

Marienbad julen 2019.pdf

Researrangör JP-Resor

 

 

Publicerades: 10 februari 2019 Uppdaterades: 05 oktober 2019