Söndagen den 20 mars kl. 15.00

THE PHANTOM OF THE OPERA på Kristianstads teater med LUNCH på Hurva Gästis

Det är nu tredje gången som producenten Emil Sigfridsson får förtroendet att  sätta upp denna  publik- och kritikerrosade föreställning. Bokade föreställningar 2020/2021 blev inställda pga.pandemin. Glädjande att våra biljetter nu är ombokade.

En musikal av Andrew Lloyd Webber, Charles Hart och Richard Stilgoe.Webbers  dramatiska och vackra musik med flertalet kända sånger som till exempel The Phantom of the Opera,The Music of the Night,Think of Me, Masquerade, All I ask of you” med flera, har gjort musikalen till en av världens mest älskade genom alla tider. Handlingen bygger på Gaston Leroux roman ”LeFantôme de l’Opéra” och utspelar sig i det storslagna operahuset L’Opéra i Paris. Det är den klassiska kärlekshistorien mellan den vanställde Fantomen och den vackra sopranen Christine Daaé. Historien utvecklar sig till ett triangeldrama när Christines barndomsvän Raoul försöker vinna hennes hjärta.

Regi: David Rix Musikalisk ansvarig 
Dirigent: Nils-Petter Ankarblom
Koreograf: Sandra Lundgren och Mia Gisselsson

Fantomen spelas av Joel Zerpe, som spelat huvudrollen i Chess och varit stand in för Peter Jöback i Fantomen på Cirkus i Stockholm.
Övriga medverkande är:Sara Ollinen (Christine Daaé), Jonathan Böiers (Raoul, greve de Chagny). Anton Salvin (Monsieur André), Anna Hammarqvist (Carlotta Guidicelli), Hanna La Fleur (Madame Giry), m.fl.

Vi kör först till trevliga Hurva Gästis för att äta en god lunch.saladsbuffé, bröd och smör, varmrätt. Kaffe och kaka samt godis! Måltidsdryck ingår, men för den som vill ha något starkare finns det att köpa. Mätta efter en god lunch tackar och tar vi farväl av krögaren Rickard och fortsätter till vackra Kristianstads teater.

Buss från Nordmannavägen kl.11.10 och Medborgarhuset kl.11.15. Beräknad hemkomst cirka kl.20.00.

Bindande anmälan till Elvy Brandt tel. 070-624 40 79. Första anmälningsdag mån.17 jan. dock senast ons.23 feb.

Pris: 825 kronor. I priset ingår bussresa, lunch och teaterbiljett. Betalning till bankgiro 326–7002 SPF Gamla Bjered senast måndag 7 mars. Glöm inte ange namn och ”Phantom”.