Sound of Music

Som utlovats blir det ett andra teaterbesök på Malmö Opera. Vi har fått ytterligare 50 biljetter till Sound of Music söndagen den 26 september.

Foajén och salongen kommer vara fortsatt anpassad enligt coronarestriktionerna även under hösten och så länge det krävs, både vad gäller avstånd mellan sällskap, placering i salong och extra gångar i salongen.
Varför är det inte samma pris som första teaterresan? Vid detta andra tillfälle kunde vi inte få platser på mittparkett. Först vid årsskiftet fanns det lediga platser där. Nu har vi platser på sidoparkett, prisklassen under.

SOUND of MUSIC Malmö Opera söndag 26 september kl.16.00

Buss från Nordmannavägen kl.14.40 och Medborgarhuset kl.14.45. Beräknad hemkomst cirka kl.20.00.

Bindande anmälan till Elvy Brandt tel. 070-624 40 79.
Första anmälningsdag fredag 20 dock senast måndag 30 augusti.

Pris: 665 kronor. I priset ingår teaterbiljett och buss. Betalning skall vara insatt på bankgiro 326-7002 SPF Gamla Bjered senast tisdag 21 september. Tänk på att det vid bankgiro kan ta upp till tre bankdagar innan vi får inbetalningen.

Glöm inte ange namn och ”Sound of Music”

Detta är världens kanske mest kända musikal, älskad av generationer. På ytan en söt bagatell om en ung kvinna som är lite väl busig för klosterlivet och i stället vinner en mans hjärta med hjälp av sång och musik.

Historien handlar i botten om människovärde och att stå upp för orättvisor. Marias revolt skyms måhända av att den sker med hjälp av musik och glädje, men hon följer alltid sitt hjärta och sin egen väg. Hon har svårt för klostrets strikta rutiner och gör allt för att sätta stopp för Georg von Trapps hårda disciplin. Hon tvekar inte heller att sluta upp bakom Georgs aversion mot nazismens förtryck. Men historien handlar i botten om människovärde och att våga revoltera.

Musikalen med den odödliga musiken och sångtexterna av välkända duon Rodgers och Hammerstein – är ett pärlband av klassiker som Do Re Mi, My favorite things  och Edelweiss.

För regin svarar Heinrich Christensen

Medverkande: Frida Modén spelar Maria, Michael Jansson Georg von Trapp, Jonas Schlyter Max Detweiler, Sara Lehman Elsa Schraeder, Oscar Pierrou Lindén Rolf Gruber, Evamaria Björk Frau Schmidt, Erik Gullbransson, Franz, Gunilla Backman  Abbedissan, Ester Hedlund Syster Berthe, Lotte Ohlander, Syster Margaretta, Kerstin Hilldén Syster Sophia, Daniel Eriksson Herr Zeller och Åsa Sjöholm Lisen.

Barnroller: Friedrich Melker Teige Wickenberg / Gustav Sonesson / Max Liljedahl, Louisa Sonja Holm / Siri Amundsen / Emilia Helm
Kurt Nohelia Cristianson / Ella Hybinette Ermedahl / Milton Felländer
Brigitta Smilla Dellgran Fejgin / Alice Jönsson / Ella Strandberg
Marta Matilda Gross / Thia Skogmar / Klara Wemnér
Gretl Selma Olsson / Lisa Alonso Bram / Märta Remlén

Övriga medverkande: Malmö Opera Damkör och Malmö Operaorkester

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tidigare inbjudan till SOUND of MUSIC Malmö Opera söndag 12 september

Buss från Nordmannavägen kl.14.40 och Medborgarhuset kl.14.45.

Beräknad hemkomst kl.20.00.

Bindande anmälan till Elvy Brandt tel. 070-624 40 79.

Första anmälningsdag torsdag 12 dock senast söndag 22 augusti.

Pris: 775 kronor. I priset ingår teaterbiljett och buss.

Betalning skall vara insatt på bankgiro 326-7002 SPF Gamla Bjered senast
onsdag 8 september. Tänk på att det vid bankgiro kan ta upp till tre bankdagar
innan vi får inbetalningen.

Glöm inte ange namn och ”Sound of Music”