Norrviken och Jullunch

"Vinter på Norrviken” – en plats för drömmar!

Torsdagen den 25 november besöker vi Norrvikens trädgårdar och äter  julbordslunch på Båstads Golfklubb kl.12.30. Genom att klicka på länken nedan kan du läsa mer om Norrviken.
Vinter på Norrviken

Buss från Nordmannavägen kl.10.55 / Medborgarhuset kl.11.00. Beräknad hemkomst cirka kl. 20.00.
Bindande anmälan till: Elvy Brandt, tel: 070-624 40 79. Första anmälningsdag torsdag 4 november dock senast måndag 15 november. Vi behöver vara minst 30 deltagare och kan vara max 50.

Pris: 625 kr. I priset ingår buss, julbordslunch och entré till Norrviken. Betalning skall vara insatt på bankgiro 326-7002 SPF Gamla Bjered senast måndag 22 oktober. Tänk på att det vid bankgiro kan ta upp till tre bankdagar innan vi får betalning. Glöm inte att ange namn och Norrviken.
Besökstiden på Norrviken är max tre timmar. Vi har bokat kl.15.00-18.00. För att skapa en trygg och härlig upplevelse är det endast ett begränsat antal förbokade besökare vid varje tillfälle.

Norrvikens trädgårdar är värt ett besök inte bara vår- och sommartid, med den prunkande blomsterprakten, utan även vid adventstid. ”När mörkret sänker sig lyser tusentals lampor och marschaller upp trädgårdarna till magi i vintermörkret. Musik och överraskningar inbjuder till stämningsfulla promenader. Parken erbjuder utomhusupplevelser i gnistrande ljus under krispiga stjärnor och inspirerar vinterns dekorationer, dofter och musik besökarna till en drömlik upplevelse.”
Visst låter det lockande med Norrviken i julskrud! Varför inte börja advent med en annorlunda julmarknad?Den nya butiken är välfylld med både hårda och mjuka klappar. Här samsas väl utvalda produkter och ett eget sortiment med Laserows handplockade antikviteter. Möjlighet att köpa personliga och vackra klappar till nära och kära och kanske till dig själv!

Välkomna!

Resegruppen