Allsång på Operan - INSTÄLLT

Streama Allsång på Operan

"Allsång på Operan" Malmö Opera

På grund av restriktionerna innebär det nu att Malmö Opera inte kan spela "Allsång på Operan" med publik. Ett alternativ är att ta del av den direktsända föreställningen digitalt för en kostnad av 100 kronor. Tag chansen att sitta hemma och sjunga med Rickard Söderberg som körledare. Med sig på scenen har han fem av operans talangfulla masterstudenter och en riktigt celeber gästartist, Charlotte Perrelli. Tillsammans bjuder de på lika delar underhållning och allsång.

Boka streamingbiljett genom att gå in på Malmö Operas hemsida och föreställningen "Allsång". Välj datum, skriv in e-postadress, gå till betala som görs med bankkort. Bra att ha detta kort framme för att fylla i uppgifterna som behövs. Bekräftelse på bokning kommer via mail.

Dagen innan föreställningen samt kl.12.00 föreställningsdagen, kommer ett mail med ett lösenord. (Lösenordet fungerar först föreställningsdagen.) Stöter du på problem med streaming går det bra att ringa operan tel.040-208500, som gör allt för att hjälpa dig. De är tillgängliga en timme innan föreställningen börjar. Tyvärr kan de inte hjälpa till med tekniska problem orsakade av utrustningen.