Inbudan Bruksspelen Klippan

ÄNTLIGEN!
BRUKSSPELET I KLIPPAN 2022!

- en musikalkomedi om 80-talet

Årets Bruksspel är en skruvad komedi som blickar bakåt till 80-talet.
I Klippan är det ett medialt fokus på Brukets granne, nöjesanläggningen Silver Hill.
Med ett osannolikt utbud av en sensationell Rolls-Royce samling, Lippizanerhästar i Spanska ridskolans anda, extraordinära flyguppvisningar och exotiska djur, vänder Silver Hill, Klippan - helt upp och ner.
En entreprenör och visionär vid namn Sven-Olof har gett sig den på att förutom att skapa södra Sveriges största turistanläggning även vara med och anlägga Klippan international airport!
Musikalen Silver Hill är inspirerad av fenomenet med samma namn och ser tillbaka på en tid då möjligheterna ansågs obegränsade och det enda som satte stopp för drömmar var fantasin.
Med axelvaddar, gigantiska plastörhängen och medryckande musiknummer, låter vi tidsmaskinen ta oss tillbaka till en alldeles galet härlig och osannolik värld.
PRO Klippans egen föreställning är den 19 juli klockan 19.00. Serveringen öppnar kl. 17.00. Mat innan föreställningen och fika i pausen bokas samtidigt med biljettbokningen.
Det kommer att serveras helstekt fläskytterfilé med gremolata och italiensk lättrostad potatissallad. Gluten och laktosfri.
Biljetten kostar 280: - mat 150: -, fika i pausen 60: -.
Är ni flera som vill sitta tillsammans måste vi ha 1 bokning för samtliga, annars kan vi inte garantera att ni får sitta tillsammans.
Viktigt! Anmälan och betalning måste göras av samma person!
Anmälan vill vi ha senast den 19 juni. Betalning till bankgiro 5665–2274 senast 22 juni.
OBS! Egen mat/dryck får inte tas med in på området!
VÄLKOMMEN TILL SOMMARENS HÖJDPUNKT - BRUKSSPELET I KLIPPAN
STYRELSEN PRO KLIPPAN.
Har du frågor ? Kontakta Gudrun Aldén. tel 073 037 5830, Gudrun.Alden@Gmail.com