Kalender 2020

Uppdaterades: 06 juli 2020

Månadsmöten

8 september - "Svenska spår i Argentina". Per Erik Tell, välkänd radioröst i Radio Kristianstad, journalist och författare. Det är inte bara Evert Taube som varit på Pampas. Argentina har vimlat av framstående svenskar. Vid stranden till Amazonas lever fortfarande det svenska språket kvar hos en bortglömd grupp emmigranter. Möt en del av dem i en uppskattad föreläsning av författaren till boken "Den falske ingenjören"

13 oktober - Trion Jazzton. Svängig och lättlyssnad jazzmusik. Repertoaren är både sakral och profan. Framträder hos föreningar, jazzintresserade och kyrkliga sammankomster. Jazzton består av Lars Nilsson flygelhorn och sång, Kjell Herlöfsson piano och Sven-Olof Larson bas.

10 november - "Fika för livet" Lättsam föreläsning om mat och hälsa för seniorer. Peggy Dicksdotter-Hermansson. Vi blir guidade genom behov, hälsa och njutning, för lustfyllda måltider och ett gott liv. Peggy är restaurang-kocken som lagat mat i både slott och koja. Fil.mag. i kostekonomi, har jobbat med mat och måltider i 30 år och brinner för måltider till äldre.

8 december - Julfest med luciatåg

Luncher

Höstens luncher ännu inte fastställda.

Fredagscafé
Fredag 4 September - Utomhusaktivitet: Byavandring i Norra Vram.

I övrigt är dagar och program inte fastställda.

 

Datacafé

Återkommer om tider för hösten

 

 

Publicerades: 30 juni 2020 Uppdaterades: 06 juli 2020