Se föredraget om det stöd en senior i Lund kan få och sammanställningen av frågor och svar

  • 23 januari 2021

På grund av coronapandemin kunde vi inte ha vårt månadsmöte i januari på Träffpunkt Linero. Istället har föreläsningen spelats in på video och visas här på vår hemsida. Vi kan lova ett mycket intressant föredrag med en hel del nyheter. Föredragshållaren, Niclas Nordeng, ville gärna få frågor från oss. Därför kunde vi den 26/1 kl 15.00 koppla upp oss på ett Zoom-möte och ställa frågor till Niclas. Efter mötet har Niclas ställt samman en del frågor och svar i ett dokument. Detta finns längst ner här på sidan du kommer till om du klickar på länken här nedanför (eller här på sidan om du redan är på sidan).

I föreläsningen berättar biståndshandläggaren Niclas Nordeng om de insatser som kommunen erbjuder för att främja hälsa och välbefinnande för dig som senior. Informationsföreläsningen ger dig inblick i de verksamheter och stödinsatser som är behovsbedömda, såväl som de förebyggande verksamheter som finns till för att erbjuda stöd och ökad livskvalité för alla över 65år.

Här är föredraget - titta på det: 

  • Efter vårt Zoom-möte med Nicals den 26/1 har Niclas ställt samman ett dokument med frågor och svar. Klicka på länken här, så kan du läsa dokumentet.

    Frågor och svar från möte med SPF Lund Öster 2021-01-26.pdf

    Här finns Niclas kontaktuppgifter:

    Publicerades: 23 januari 2021 Uppdaterades: 02 februari 2021