MUSIKALEN ANASTASIA Malmö Opera onsdagen den 9 november 2022.

Anmälan senast den 10/9 till: Karin Öhrvik, 0735-148300 eller karin.ohrvik@brosarp.nu

Broadwaymusikalen Anastasia är en mäktig, episk saga för hela familjen, baserad på den tecknade filmen med samma namn. I rollen som Anastasia ser vi Tuva B Larsen och som Dimitrij, Andreas Weise. Och som Änkekejsarinnan ingen mindre än Lill Lindfors.

Den gripande historien om den försvunna tsardottern blir här ett storslaget, fantasifullt äventyr med spänning, humor och kärlek.

Vi åker från Österlen på eftermiddagen och klockan 17.00 börjar vi med en god middag på restaurang Lillgården där vi serveras deras goda varmrökta lax med läckra tillbehör, måltidsdryck och kaffe.

Klockan 19.00 har vi bänkat oss i salongen på Malmö Opera för att njuta av musikalen.Vi har bra biljetter på rad 8-15 på vänster och höger sidoparkett.

Varmt välkomna till en smakfull, trevlig och underhållande eftermiddag och kväll i goda vänners lag.Sista dag för anmälan är den 10/9. Begränsat antal platser...först till kvarn..

Pris: 1225:- I priset ingår bussresa, teaterbiljett, middag med måltidsdryck och kaffe.

Betalas senast den 10/9 till bankgiro 5705-1237, Kiviks Taxi AB. Därefter återbetalas inga teaterbiljetter om inte ersättare finns. Ange namn och Anastasia 9/11 på betalningen.