Birkas långkryssningar sommaren 2019

  • 29 november 2018

Birka satsar åter på långkryssningar i sommar.

  • Visby
  • Köpenhamn
  • Höga kusten
  • Visby
  • Köpenhamn
  • Höga kusten

För information om alla turer och alla priser i de olika hyttkategorierna, se bifogade dokument.

Klaipeda och Visby
NYHET! Två pärlor vid havet. Upptäck sommarens nyhet Klaipeda i Litauien, en okänd pärla med sin gamla stad, unik natur, stränder och spännande historia – i kombination med vår favoritö Gotland.

Möt våren i Visby
När våren är som vackrast styr vi mot Visby. Strosa bland gränderna innanför ringmuren eller se mer av Gotland under någon av våra utflykter.

Höga Kusten och Luleå
NYHET! Sommarnatt i Luleå med midnattssol.
Utforska Höga kustens natur och Luleå vid Bottenvikens kust! För första gången övernattar vi i Luleå för att du ska kunna uppleva midnattsljuset på riktigt.

Rügen – Tysklands största ö
Ö-luffning i Östersjön med Rügen, Gotland och Bornholm. Rügen är inte bara Tysklands största ö, den beskrivs ofta som den vackraste. Följ med oss på en ö-luffning med klass – upptäck tre öar och tre länder på fyra dygn!

Höga Kusten och Vasa
Ett världsarv – två länder. Upplev världsarven Höga Kusten och Kvarkens skärgård under en och samma resa. Under kryssningen gör vi strandhugg i sommarstäderna Härnösand och Vasa.

Köpenhamn och Gotland
Storstadspuls och hygge i underbara Köpenhamn i en ny kombination vår gotländska favorit. Upplev två av våra populäraste resmål i försommarskrud!

Lübeck & Hamburg
med strandhugg på Bornholm och Gotland.
Trivsamma gränder, marsipan och spännande historia i Lübeck. Eller storstadspuls i hamnstaden Hamburg, med fler broar än självaste Venedig.

Världsarvet Höga Kusten
med strandhugg i Härnösand.
Följ med på en unik kryssning till Höga Kusten och Härnösand! Upptäck världsarvet tillsammans med oss och kryssa inomskärs i Höga Kustens vackra skärgård.

Weekend i Visby
Känn sommarpulsen i Visby på vår weekendkryssning. Strosa runt bland gränderna innanför ringmuren, slå dig ned och kolla in folklivet eller värm upp på Kallis inför kvällen. 2 dygn, avresa 12/7 och 19/7. 

TEMA cykel- och vandringskryssning – Rügen, Bornholm och Gotland
Välkommen till en härlig resa med cykling, vandring och kryssning med TEMA och Birka Cruises! Under fyra dygn utforskar vi tyska ön Rügen, Gotland och Bornholm till fots och från cykelsadeln tillsammans med vår kunniga reseledare. För pris se www.birka.se.

TEMA cykelkryssning – Klaipeda och Gotland
Välkommen att utforska Östersjöns pärlor under en kryssning med cykelturer tillsammans med TEMA och Birka Cruises! Under tre dygn utforskar vi Gotland och litauiska Klaipeda från cykelsadeln tillsammans med vår kunniga reseledare. För pris se www.birka.se

TEMA vandringskryssning - Höga Kusten och Luleå
Välkommen till vackra Höga Kusten och Luleå med TEMAs vandringresa och kryssning med Birka Cruises! Under fyra dygn utforskar vi Höga Kusten och Luleå tillsammans med vår kunniga reseledare. I land tar vi oss fram till fots och njuter av den vackra naturen, den friska luften och ljuset. För pris se www.birka.se.

För att beställa en resa, kontakta Resecenter, Drottningg. 66 Norrköping
Mail: resecenter@ntm.eu, Tele: 011-200 390  Hemsida: www.ntmresecenter.se

Publicerades: 29 november 2018 Uppdaterades: 29 november 2018