Månadsmöte

13 april

Månadsmöte 13 april 2022
SPF Seniorerna Vreta kloster hade månadsmöte på Cloetta Tre Bröder den 13 april.
75 medlemmar kom till mötet och vi bjöds på information, fika, underhållning och dragning i lotterierna.

Wivi-Anne hälsade alla välkomna till dagens månadsmöte. Nya medlemmar hälsades extra välkomna, som vi hoppas kommer att trivas tillsammans med oss.

Information lämnades om Östgötadistriktets årsmöte och medlemsantal i förening, distrikt och förbund.
Eva Davidsson informerade om den kommande folkhälsoveckan och de planerade aktiviteterna under tiden den 16 -19 maj. Information finns att hämta på vår webbsida och Eva kommer också att informera vid nästa månadsmöte.
Kerstin Larsson informerade om kommande resor och hoppas på stor anslutning. Information om resorna finns i vårens programhäfte och programhäftet för hösten, som beräknas komma i postlådorna runt midsommar. Reseinformation finns också på vår webbsida.

Efter fikastunden underhöll Andreas Hedenskog. Han är bosatt i Vadstena och har tidigare varit frontfigur i dansbandet Casanovas. Casanovas har segrat i Dansbandskampen och haft sju hits på svensktoppen och många TV framträdanden. Vi fick njuta av många kända och härliga låtar som han framförde med sång, gitarr och bakgrundsmusik. Sången och musiken spred glädje och också ett sug efter att få dansa. Vi fick dock nöja oss med att sjunga med och klappa takten. Andreas ropades in för ett extra nummer och hyllades med stora applåder.
Vi tackade honom för föreställningen och önskade honom och hans familj en Glad Påsk med godis från Cloetta.

Eftermiddagen avslutades med dragning i lotterierna och många glada och lyckliga vinnare och Wivi-Anne tackade för en härlig eftermiddag tillsammans. Styrelsen önskar alla en Glad Påsk!

Text och foto: Wivi-Anne Tjäder