15 årsjubileum

11 okt

SPF Seniorerna Vreta kloster har firat 15 årsjubileum.

SPF Seniorerna Vreta kloster har firat 15 årsjubileum på Gotthards restaurang i Linköping.
Hedersgäster var våra tidigare styrelseordförande Oskar Hartzell, Bjarne Westman (förhinder), Birgitta Fredriksson och Östgötadistriktets styrelseordförande Jan-Erik Lövbom.

Anders med personal på Gotthards restaurang hade gjort en fin dukning med vita dukar och servetter inför vår trerättersmeny. Allt var noga planerat med dryckesbiljetter mm och vi var 135 gäster som blev serverade vid borden.

Efter en välkomstdrink hälsade ordförande Christer Vindeby alla välkomna till kvällens jubileum och naturligtvis ett extra välkommen till våra hedersgäster och kvällens gästartist Lotta Källström.
Lotta Källström underhöll oss under middagen med sång och musik samt roliga historier och så kom hon in förvandlad till gympainstruktör, så fick vi röra på huvud, axlar knä och tå.

Christer Vindeby och Wivi-Anne Tjäder ställde frågor till Oskar och Birgitta om föreningens verksamhet under de år som de var aktiva i ordföranderollen och Christer gav också sin vision inför framtiden.
Christer tackade Oskar Hartzell och Birgitta Fredriksson för insatserna och en blomma överlämnades. Oskar Hartzell tackade för inbjudan och framförde sitt tack till festkommittén och tackade för den utsökta måltiden.
Distriktsordförande Jan-Erik Lövbom höll ett kort anförande och berättade om distriktets pågående arbete och informerade också om våra pensioner mm.

Kvällen avslutades med dragning i lotterierna och många vinnare kunde glädja sig åt vinster av hög klass. En lott var också fastsatt under ett bord och en lycklig vinnare fick motta en välfylld korg.

En trevlig kväll med fin gemenskap, god mat och trevlig underhållning är väl värd att minnas. Christer tackade Lotta Källström och alla deltagarna och önskade en fortsatt trevlig kväll.
Bussen mot Ljungsbro avgick med nöjda deltagare klockan 21.30.

Åren går fort och snart får vi börja planera inför vårt tjugoårsjubileum!

Wivi-Anne Tjäder
Foto: Lena Vindeby och Wivi-Anne Tjäder

Se fler foton i bildgalleriet!