Lokala förmåner/rabatter

Uppdaterades: 08 februari 2016

Här listar vi de lokala överenskommelser vi har förhandlat fram.

Boka Nerja
Östgötadistriktet tecknar avtal för medlemmarnas räkning med reseföretaget BokaNerja, i staden Nerja, fem mil från Malaga på Spaniens solkust.
BokaNerja är ett unikt mindre reseföretag, som värnar om seniorer och som genom vårt samarbete också erbjuder mycket bra rabatter både på individuella resor och inte minst på gruppresor (minst 10 personer). BokaNerja finns bara i Nerja!
För att du ska kunna boka, måste du ha en bokningskod, som du kan få genom att mejla eller ringa expeditionen, spfstolof@telia.com eller 011-107860
Läs mer här (pdf, öppnas i nytt fönster)

Smart Senior
Tack vare ett samarbete mellan Smart Senior och SPF Seniorerna Östergötland har vi nu möjlighet att få medlemskap i Smart Senior helt kostnadsfritt. Du hittar alltid alla aktuella rabatter på smartsenior.se. För att ta del av alla rabatter måste du först registrera dig som medlem i Smart Senior.
Läs mer här! (pdf, öppnas i nytt fönster)

Rabatter på SJ.
Gå med i SJ PRIO och samla poäng - helt kostnadsfritt. Du som är medlem i SPF får även 2 000 välkomstpoäng när du anmäler dig på sj.se/sjprio (ange kod SPF). Som medlem får du som fyllt 65 år 10% rabatt på resor.

Swebus.
Swebus lämnar 20% i pensionärsrabatt. Du kan få ytterligare 10% om du blir medlem i "smart senior".
Kontakta Swebus för mer information. mailto:kundsupport@swebus.se eller tfn 0771-218 128.

Optiker Persson - bågar, linser och ögonlaser.
Optiker Persson är företaget som riktar in sig på trygghet, kvalité och kunskap. Ögonhälsoundersökning kan i god tid upptäcka dolda ögonsjukdomar.
Perssons lämnar 10% rabatt till S:t Olofs medlemmar.

Ögonlasern.
Ålderssynthet uppstår med tiden och drabbar alla för eller senare. Nu kan man korrigera sin ålderssynthet med en enkel operation.
Vill du veta mer? Välkommen till Ögonlasern.
S:t Olofs medlemmar får fri förundersökning, värde 600 kr.

Publicerades: 11 januari 2017 Uppdaterades: 08 februari 2016