Viking Line

Vi har anpassat vår verksamhet och vidtagit en hel del åtgärder fr att anpassa till rådande omständigheter.

Till alla seniorföreningar och dess medlemmar:

Nedan finner ni viktig och nyttig information om Viking Lines verksamhet under pandemin. Bifogat har ni ett erbjudande till medlemmarna i er förening!

Under rådande omständigheter med Coronapandemin (Covid-19) har vi alla fått göra många förändringar i samhället och i våra liv. Det gäller även oss på Viking Line.

Vi har anpassat vår verksamhet och vidtagit en hel del åtgärder som du kan läsa mer om här https://www.vikingline.se/hitta-resa/tidtabeller-anslutningar/planerade-uppehall-och-trafikavvikelser/corona/atgarder-covid-19/

Vi följer så klart Folkhälsomyndigheternas rekommendationer med att hålla avstånd och säkra tryggheten både för våra gäster och vår personal.

Vi har tills vidare ingen dans ombord och våra artister, kryssningsvärdar och musikvärdar uppträder på scen med sittande publik och gott om sittplatser för alla med möjlighet till att hålla behörigt avstånd.

Cinderella:

Cinderella kommer att avgå tre gånger i veckan 20/8-31/12

Torsdag, fredag och lördag med utresa kl. 17.30 och åter i Stockholm kl. 14.30

Vilt & Skaldjursbuffe t.o.m. 15/11, Julbordsbuffe fr.o.m. 26/11

I Seaview A la carte serveras en trerättersmeny, Svenska Kocklandslagets OS meny, och vår lyxiga skaldjursplatå.

Torsdag På torsdagarna bjuds det på akustiska spelningar med en rad populära artister. En gång i månaden blir det storbandskonsert där bandet Special Delivery med gästartister levererar både glitter och blås. Vi bjuder alltid på två spelningar per kväll så du kan äta din middag i lugn

och ro innan du bänkar dig. Under returresan gästar artisterna oss i "Soffan", där vi klämmer och känner på artisterna lite extra.

NYHET! Privata danslektioner med Tony Irving På torsdagarna erbjuds det dans under privata former när man har möjlighet att boka privata danslektioner med Sveriges danslärare No1 - Mr Tony Irving, erbjuds ombord varje torsdagskryssning 20/8-17/12.

Fredag och lördag På fredag och lördag blir det Stand Up där kvällens värd Jörgen Sjöberg tillsammans med kvällens gästkomiker bjuder på rejäl skrattfest. Det blir alltid på två uppträdanden per kväll så du kan äta din middag i lugn och ro innan du bänkar dig. Senare på kvällen blir det akustisk spelning av kvällens gästartist.

Begränsat bussupptagningsområde https://www.vikingline.se/globalassets/documents/timetables/bus_maps/sweden/busskarta-cinderella_sv.pdf

Vi önskar er varmt välkomna ombord!!