Spelman på taket

Föreställningen ”Spelman på taket” i Stockholm den 17 maj 2020 är INSTÄLLD!

  • Spelman på taket

Information från reseansvarig.

Föreställningen är inställd pga coronaviruset! Besked om återbetalning av anmälningsavgiften kommer vid ett senare tillfälle när vi fått reda på hur det skall gå till!

SPELMAN PÅ TAKET

Söndag 17/5 - 2020

Spelman på taket är en stark och ständigt aktuell berättelse om människans behov av traditioner för att hålla den nya tiden och andra hot mot sammanhållningen ifrån sig. Och om den unga generationens behov av att bryta med samma traditioner

"Om jag hade pengar" sjunger den fattige mjölkbonden Tevye. Men pengar har han inga däremot fem upproriska döttrar som har egna idéer om sina liv. Till exempel vem de ska gifta sig med. Tevye och hans fru Golde älskar varandra. Rena turen eftersom ingen frågade efter deras åsikt när äktenskapsmäklerskan och deras föräldrar bestämde att det skulle bli just de två. Så har traditionen alltid sett ut bland den judiska befolkningen i deras lilla by på den ryska landsbygden. Men nu har den nya tiden även nått hit. Världen som Tevye känner den är på väg att försvinna. Och det är bara början.

10.10 Söderköping, Stinsen

10.30 Norrköping, Resecentrum hlp C3-6

12.30 Lunchbuffé, inkl. bubbelvatten

14.00 Föreställning på Dansens Hus i Stockholm, 3h inkl 1 paus

Återresa direkt efter föreställning.

Sista anmälningsdag den 24 januari 2020 till kultur.spfragnhild@gmail.com el.

070-659 68 73

Pris: 1 200 kr per person (biljett, bussresa och lunchbuffé) minst 30 personer.

Viktig information betr. kultur/researrangemang: I fortsättningen kommer det INTE att finnas något som heter INTRESSEANMÄLAN.
Däremot gäller sista anmälningsdag som bindande, och fram till det datumet kan man avboka sin anmälan. Sista betalningsdag kan vara ett annat datum.