Östgötadistriktet på tåg 3 Juni

SPF Seniorerna Östgötadistriktet på tåg - lördagen den 3 juni
Följ med oss på vår resa med eget tåg ner till Helsingborg! Vi åker med Nässjö Järnvägsmuseums 60-talståg som har både bar och biograf.

  • Östgötadistriktet på tåg

 

Alla föreningar har nu haft chansen att fylla sina åtta tilldelade platser med anmälningar från medlemmar som läst om detta unika evenemang på hemsidan. Nu släpper vi de sista 180 icke utnyttjade platserna fritt bland alla föreningar.

OBS! Ankomsttiden för mejl till distriktets sekreterare Eva-Britt Österlund styr tilldelningen av återstående platser!

Om resan Vi åker med Nässjö Järnvägsmuseums 60-talståg, som har både bar och biograf. När du kommer ombord på tåget så serveras du en riktig frukost i restaurangvagnen. Det blir också en hel del skoj och aktiviteter under resan ner till Skåne. Väl nere i Helsingborg så har du fyra timmar på dig, att för egen maskin ta dig över till Helsingör, om du vill. På hemresan serveras du en supé och vi visar någon trevlig film i biografvagnen.

Avgångstid Cirka kl. 07.00 från Norrköping. Tåget kommer att stanna och hämta upp passagerare även i Linköping, Mjölby och Tranås. Exakt tidtabell meddelas senare!

Hemresa från Helsingborg Tåget lämnar plattformen i Helsingborg igen klockan 16.40.

Pris: 795 kr/person

Anmälan Varje förening bestämmer själv vem som tar emot intresseanmälningarna från sina medlemmar. Skicka listan, inklusive dem som anmälde sig före 5 april, senast 23 april, till sekreterare@ostgotaseniorerna.se. Se OBS! ovan för tilldelning av återstående platser!!

Betalning Varje förening samlar in avgiften från sina medlemmar (795:- per person som fått plats) och sätter in dessa på Östgötadistriktets bankgiro 108-0126, senast 4 maj 2017.
Läs mer här