Västanå Teater

TVÅDAGARSRESA TILL VÄRMLAND OCH VÄSTANÅ TEATER. Söndag 25/7 och måndag 26/7. För närvarande finns restriktioner på att bussar ska vara halvt belagda t.o.m 3 augusti.

Resan anordnas av SPF Seniorerna Boren
Läs informationen om resan här
Söndag 25/7
Avresa 08,15 Finspång, 09,00 Borensberg, 09,20 Motala. Vi färdas genom Östergötland/Närke och kommer in i Värmland. Vår första paus blir på Rasta Väse mellan Kristinehamn och Karlstad. Här kan ni själva välja vad ni vill förtära (ingår ej). Resan fortsätter upp till Sunne till vårt logi för natten, Broby Gästgivaregården. Nu hinner ni koppla av en stund innan vi beger oss till Västanå Teater och deras föreställning ”Körlkarlen” av Selma Lagerlöf. Varje år har teatern någon ny uppsättning och spelar hela somrarna för fulla hus. Missa inte detta! I pausen har vi förbeställt mat till oss. Passa också på att titta in i Berättarladans kostymutställning!!!. Väl tillbaka på hotellet får vi oss en kvällsmacka.
Måndag 26/7
Frukost och utcheckning. Vi börjar dagen med att besöka Rottneros Park, ett måste när man är i Sunnetrakten. En park fylld av blommor och fantasktiska skulpturer. Ni får fri tid att ströva omkring. Vi färdas sedan ner och över på andra sidan sjön Fryken och kommer till Alma Löv Konstmuseum. Vi startar med lunch. Här finns 13 paviljonger som alla har olika spännande former, storlekar och innehåll. Alla är byggda längs en vandringsstig genom en skogsdunge. Vi får en introduktion och därefter går vi på upptäcksförd på egen hand. När vi känner oss färdiga så startar vi vår resa hem till Östergötland och gör stopp för busskaffe med dopp. Vi beräknar vara åter 19:00-20:00.
I priset ingår: Busstransport, logi del i dubbelrum inkl. frukost, middag,
nattmacka, Västanå Teater, entré o intro Alma Löv, lunch, busskaffe med dopp
Anmäl er till: Siw Carlsson 073-851 51 29 mail: carlssonsiw9@gmail.com
Senast den: 14 juni 2021, därefter i mån av plats.
Vikingbuss skickar ut resebevis och inbetalningskort. Allmänna villkor för paketresor gäller.