Ordförandens månadsbrev september

Ordförandens månadsbrev september

Ordförandebrev september
Till medlemmarna i SPF Seniorerna Baltzar
Hej!
Sommaren försvann fort och hösten känns i luften. Vi i styrelsen tyckte det var trevligt att många kunde träffas vid årsmötet och det kändes att många uppskattade underhållningen. Nu fortsätter vi med våra aktiviteter i form av promenader, bridge, boule och restaurangbesök. På månadsmötet den 16
september kommer servitrisen Vera på återbesök i form av Ewa Granlund och vi får höra henne filosofera om livet.
Även vår frågesport Hjärnkoll återkommer i slutet av månaden och vi hoppas att många dyker upp. Baltzar kommer också att vara värd för distriktsmästerskapet måndagen den 4.10 dit alla föreningar har möjlighet att anmäla minst ett tremannalag. Bästa laget i distriktet får delta i SM i Stockholm den 14.10. På hemsidan kan du läsa mer om detta. Självklart måste vi ha ett eget lag så anmäl dig snarast till astrid.ekinge@folkbildning.net eller 070 /367 65 47. Hon sätter ihop laget/lagen utifrån de anmälningar som kommer in.
Flera har undrat om vi har vaccinationskrav mot covid-19 för att få delta i våra aktiviteter. Vi har frågat förbundet hur vi ska ställa oss, men ännu inte fått något svar. Det är en svår fråga, där den personliga integriteten ställs mot lojaliteten mot andra och där många hoppas på att de man möter har tagit sina två sprutor.
Ha det gott!
Monika Torstensson