Resa till Eksjö Tattoo 30/7

SPF Seniorerna Östgötadistriktet anordnar resa till Eksjö International Tattoo Lördagen den 30:e juli 2022

O.B.S! 

Då vi redan nu ser att efterfrågan på biljetter är väldigt stor vill vi göra Er uppmärksam om att ”först till kvarn” gäller!

Anmäl ditt intresse redan nu och betala till din förening för att säkerställa att du har en biljett och kommer med den 30:e juli -22. Anmälan är bindande! 

I år anordnar Östgötadistriktet återigen bussresor från olika delar av distriktet till Eksjö International Tattoo, som blir något utöver det vanliga.  

Den färgsprakande föreställningen bjuder på internationella toner med militära förtecken, bl.a. Hemvärnets musikkår från Östergötland & Eksjö, Marinens ungdomsmusikkår. Årets Tattoo har stor internationell prägel med orkestrar från Lettland, Tjeckien, Tyskland och Nederländerna. I den pampiga finalen medverkar samtliga orkestrar och från kyrktornet hörs signaltrumpetare. 

Bussturer & -tider meddelas senare.  

Pris: 575 kr/person 

I priset ingår bussresa, entrébiljett, frukostfika & lunchbuffé på Eksjö Stadshotell. 

Anmälan och betalning görs till Din förening och är öppen så länge biljetter finns att tillgå dock längst till den 30 april 2022.

Anmälan skickas till Carina S Andersson mail: carskyand@gmail.com alt. Tel/sms: 0702-989933 OBS! I anmälan ska ev. önskemål om specialkost framgå, samt ditt för- och efternamn.

Betalningen görs till Filbyters Plusgiro: 52 00 34-0 eller Swish: 1232807071.

O.B.S. Det är först när inbetalningen kommit föreningen tillhanda som man är anmäld till resan. Glöm inte skriva ditt namn och Tattoo på din inbetalning.

 

https://eksjotattoo.se 

 Hälsningar styrelsen i SPF Filbyter