Våra träffar 2023

Våra aktiviteter hittills under 2023 redovisas här.

Månadsträffen tisdagen den 14 mars.
SPF Seniorerna Eklandet har haft månadsträff med 35 medlemmar närvarande. Ordförande Maggie Aronson hälsade välkommen, lämnade lite information och presenterade den nya styrelsen. Dagens gäst var Daniela Lind från Brottsofferjouren i Linköping. Hon berättade om sitt arbete som stöd för brottsoffer, vittnen och deras anhöriga. Hon gav också tips om hur vi skall klara oss från att bli lurade av bedragare. Träffen avslutades med kaffe och bröd.

Årsmötet tisdagen den 14 februari.
SPF Seniorerna Eklandet har haft årsmöte med ett femtiotal medlemmar närvarande. Ordförande Maggie Aronson hälsade välkommen och lämnade lite information om kommande program. Parentation hölls för medlemmar som avlidit under förra året. Ordföranden tände ett ljus, läste en dikt och avslutade med en tyst minut. Ordförande för årsmötet var SPF:s distriktsordförande Christer Wiström. Efter avslutade årsmötesförhandlingar avtackades föreningens mångårige sekreterare Bernt Johansson med blommor och presentkort. Christer Wiström informerade sedan om vad SPF:s distriktsstyrelse arbetar med. Till kaffet bjöd föreningen på semlor. För underhållningen svarade fyra elever och en lärare från Folkungaskolans gymnasie-musikklasser. De framförde ett mycket fint och uppskattat program. En mycket trevlig eftermiddag avslutades med dragning i lotteriet.

Månadsträffen tisdagen den 17 januari.
SPF Seniorerna Eklandet har haft årets första månadsträff med ett femtiotal medlemmar närvarande. Ordförande Maggie Aronson hälsade alla välkomna och lämnade en kort information. Dagens gäst var hälsoprocessledare Linda Karlsson från Region Östergötland, som föreläste om "Sömnens betydelse för hälsan". Hon delade även ut broschyren "Din guide till hälsa", utgiven av Region Östergötland. Vi fick även tillgång till det bildspel, som illustrerade föreläsningen och det finns nu på vår hemsida. Det var en mycket intressant och givande föreläsning. Träffen avslutades med kaffe, bröd och trevlig samvaro. 
Linda Karlssons bilder går att se här ->