Novemberbrev från Ordföranden

Kära SPF-medlemmar!

Kära SPF-medlemmar!
Jag hade inte tänkt fortsätta med månadsbrev efter att pandemin dragit sig undan, men jag har förstått att många tycker att det har varit trevligt att få lite information och ”pep-talk” från oss, även om man nu kan börja träffas igen!
Så här kommer lite smått och gott om vad som är på gång. Vi har fått flera nya medlemmar under de senaste månaderna och det fortsätter att komma in förfrågningar om att gå med i SPF Bråbo. Det är väldigt positivt tycker vi.

Vi hoppas kunna presentera dem på våra kommande möten, den 8/11 eller 13/12! Fyra vänmedlemmar har vi också fått, som har bott i Åby men nu tillhör SPF Vikbolandet. Välkomna familjerna Nyholm och Brusman!
Närmast i tid följer månadsmötet den 8/11 då vi får besök av tjetrion 60-talskramarna som sjunger sånger vi känner igen. Då har ni också möjlighet att beskåda några av våra medlemmars utställda konst och konsthantverk!
Den 12/11 går teaterbussen till Brevens bruk och Hjalmars Julspektakel med 50 glada pensionärer från vår förening. Separat info har gått ut till dem.
Den 19/11 har ni möjlighet att hänga på ”bilkaravanen” från Åby Arena till Julmarknaden på Kornettgården i Fornåsa. Samling kl.9.00.
Den 29/11 blir det Jubelkonsert med Peter Johansson i Kvillinge kyrka kl.18.00. OBS! Insläpp från kl.17.15. Parkeringsvakter finns vid kyrkan. Slutsålt!
Den 13/12 har vi sista månadsmötet för året. Glöm inte att anmäla er och betala till vårt plusgirokonto 444699-3 Bråbo SPF (120kr) till detta möte senast 6/12!
Meddela oss även om ni har någon form av matallergi, då vi ju serverar Jullandgång på hembakat bröd från Ninas café i Svärtinge!

Vårens program är under bearbetning och ni har mycket att se fram emot! Flera dagsresor, en teaterresa, spännande studiebesök och underhållande månadsmöten, vad sägs om det!

Programmet kommer att delas ut i december. Ha nu en riktigt skön november (själv går jag i ide fram till advent!) och var rädda om er!


Agneta Norblad,
nöjd ordförande (som nu går in i höstdvala en stund!)


”Försök att göra någon glad varje dag om det så bara är dig själv!”


Ur boken Tänkvärt