Majbrev från ordföranden

Åby den 24:e april 2020
Hej, alla SPF-seniorer i Bråbo!

Hoppas att ni mår bra och passar på att njuta lite av det lugna tempot i det vårvackra Sverige dessa dagar! Jag vill ge er lite information om kommande aktiviteter i föreningen. Höstens programblad kommer till er via Post Nord före midsommar.

Där kommer det bl.a att flaggas för en bussresa till Brevens bruk den 13:e november då vi får besöka "Hjalmars julspektakel". OBS! att anmälan till den resan måste ske senast 10:e september till Agneta Norblad tel. 070- 7432884. Vårt första månadsmöte i höst blir den 14:e september, så ni måste bestämma er för om ni vill åka med på denna resa innan dess! Begränsat antal biljetter, ca 40 st.! Se särskilt infoblad som följer med detta brev! Vi återkommer med hur och när ni ska betala för denna resa, när vi vet hur många som åker med.

I höst kan ni bl.a se fram emot en Pubafton med dans till populära Haga 49:ers, flera
underhållare av rang och ett Slottsbesök i vårt närområde!
Vi planerar att genomföra våravslutningen som det var tänkt den 8:e juni. Anmälan till den ska göras senast den 25:e maj till Lasse Asklöf 0709 - 545708. Eriksbergs slott har meddelat att de guidar utomhus och ser till att vi håller Coronaavstånd! Kostnad i samband med den utflykten är 120 kr/pers, exklusive resa med bil och fika/lunch på Barbros Café i Ingvaldstorp. Betalas på plats till Lasse Asklöf. Se övrig information i Vårens programblad!
Vi har inte fått några indikationer på att någon medlem i vår förening har drabbats illa av Coronaviruset och det tyder väl på att vi är förståndiga och lyssnar på myndigheterna och följer deras rekommendationer. Vår generation besitter väl dessutom en hel del sunt bondförnuft och det tror jag vi kommer långt med! Om ni undrar över något, eller bara vill prata, så tag telefonen och ring mig!
Till sist vill jag önska er alla en riktigt skön vår, tag väl hand om er och varandra, så ses vi, om inte förr, i höst!

Jag avslutar med ett citat ur en bok om Mindfulness (Sinnesro):
"Tiden att vara lycklig är nu. Platsen att vara lycklig är här." Robert G. Ingersoll


Majvänliga hälsningar!
Agneta Norblad
hoppfull ordförande