Folket Park 22 augusti

SPF Boren Borensberg startade höstens verksamhet med en gammaldags folkparkskväll, (men det var på eftermiddagen), den 22 aug i Borensbergs Folkets Park.

  • Parken 190822

Klockan 13 startade eftermiddagen med en konsert av Jularboklubben från Motala, glada musiker med en repertoar från Jularbo till Swing, och avslutade med pampiga Södermanlands Regementets March.

När klockan var 14 hade över 200 personer kommit in i Parken, och Frazzes tvåmannaband tog över med underhållning och dans.

30-40 personer från SPF Boren stod för kaffe, korv, sålde lotter och vad som tillhör en folkpark. Hur många som kastade bollar på burkar och hästskor gick inte att hålla koll på, det var gratis, men med en kexchoklad som vinst!!

SPF Boren ställde även upp med transport till/ från Borensberg, för personer utan bil eller andra problem att ta sig till Folkparken. En (1) person ville ha hjälp, borde finnas många flera ensamma. Glädjande var att så många besökare var icke SPF:are och från andra orter, men var är alla Borensbergare?

En mycket nöjd vice ordföranden Per Jansson kunde också notera 4 nya medlemmar till föreningen, samt att allt gått enligt plan, från parkering till servering. Parken stängde kl 18, en lång eftermiddag med mersmak var slut. Dom kommentarer som hördes "det var en av de trevligaste och roligaste festligheterna på länge, hoppas ni återkommer nästa år". Vice ordförande Per Jansson lovade att försöka nästa år också, när han tackade alla som medverkat till den lyckade satsningen.

Så återigen TACK till alla besökare och funktionärer som hjälpte oss att få till en så lyckad eftermiddag.

Text & bild Göran Svensson

se bildgalleri här