Reportage månadsmöte 230508

SPF Boren Borensberg har haft vårens sista månadsmöte i maj.

SPF Boren Borensberg har haft vårens sista månadsmöte i maj.

Ordförande Leif Holm hälsade ett fullsatt Svanen, samt dagens underhållare Erling Lundberg välkomna. Mer än 85 personer hade kommit för att lyssna till denne eminente underhållare.

Ordföranden informerade om SPF:s hälsovecka och att alla som har mailadress ska meddela detta, övriga kommer att få kortfattade SMS som info. SPF Boren sänder ut månadsbrev om kommande aktiviteter. Siw Carlsson informerade om resor och utflykter, ett imponerande aktivitetsprogram för sommaren. Annika Lindén informerade om nyheter inom KPR.

Erling Lundberg tog över, med sitt öppna sätt och sitt musikval, fick han publiken att sjunga med i såväl Elvis som Owe Törnqvists med flera låtar. SPF:arna är duktiga på att sjunga. Efter kaffe, macka och lottdragning, blev det önskningar av melodier av olika slag, eftermiddagen räckte inte till så det blev övertid, vi gick hem med glatt minne efter en trevlig eftermiddag.

Ordföranden tackade alla för sin medverkan under våren och önskade alla en bra sommar, och välkomna tillbaka till höstens första möte i september.

Ha en bra sommar!

Text & bild Göran Svensson