Träff med nya medlemmar 2018-11-08

Styrelsen för SPF Boren hade bjudit in alla nya medlemmar under 2017-18 till en information om verksamheten samt presentation av styrelse och funktionärer, 46 personer varav ca 25 var nya medlemmar.

Efter det att ordförande Gunilla Johansson hälsat alla välkomna  presenterade styrelsemedlemmarna sina uppdrag och ansvarsområden inom föreningen. Många hade flera uppdrag. 

Därefter bjöd föreningen på räkmacka och kaffe med kaka till vilka ordförande önskade att alla skulle ge förslag till framtida aktiviteter. Hur det gick får framtiden utvisa men en hel del förslag verkade komma in. 

Med det viktiga fikat avslutat var det dags för alla funktionärer att bli uppropade av ordföranden för att  berätta om sina verksamheter. Dessa föreningens stöttepelare bidrar genom sina insatser till att SPF Boren kan ha många aktiviteter på gång och därmed blir attraktiv för både gamla och nya medlemmar.

Webbmaster CG Svensson visade hur man använder mobilen, surfplattan eller datorn för komma in och läsa hemsidan. På vår hemsida finns mängder av information från vår förening, distriktet och från kommunen (under knappen "Samhälle " finns massor av info). Det finns på hemsidan också möjlighet att kunna lyssna på vad som skrivits, klickar man på knappen "lyssna" (högst upp i det ljusblå fältet)så läser en röst innehållet.

Ordförande Gunilla tackade för den stora uppslutningen och den glada stämningen och avslutade därefter träffen.

Text: Göran Svensson
Foto: CG Svensson