Brasken blev årets SPF-förening i Östergötland 2017!!

Uppdaterades: 14 april 2017

Vid SPF Seniorerna i Östergötlands distriktsstämma i Mjölby den 5 april, fick vi i Brasken ta emot den fina utmärkelsen "Årets SPF-förening i Östergötland 2017"!!

  • Braskens Ordförande Bengt-Olov Johansson, tar stolt, glad och överraskad emot beviset på den fina utmärkelsen från Östgötadistriktets Ordförande Jan-Erik Lövbom

Vid SPF Seniorerna i Östergötlands distriktsstämma i Mjölby den 5 april, fick vi i Brasken ta emot den mycket fina utmärkelsen "Årets SPF-förening i Östergötland 2017", för att vi tillsammans har bidragit till den mest positiva förändringen för en förening inom distriktet. Östgötadistriktets Ordförande Jan-Erik Lövbom tackade speciellt för den varma, inkluderande och positiva stämning som kännetecknar våra träffar, resor och övriga aktiviteter!

Här tar vår Ordförande stolt, glad och överraskad emot beviset på den fina utmärkelsen från Jan-Erik. I sitt tacktal sa Bengt-Olov att han var mycket tacksam för den duktiga styrelsen, alla kunniga och funktionärer, men framförallt för Braskens alla trevliga och uppmuntrande medlemmar!

Publicerades: 14 april 2017 Uppdaterades: 14 april 2017