30 april - Enkät

Hej allihop.

Vi fick i dag en förfrågan om vi kan medverka i en enkät från Högskolan i Borås om våra upplevelser gällande våra upplevelser vid köp av mat via internet. Här följer brevet:

 

Hejsan!😊 Vi heter Cassandra Odqvist och Josefine Ingemarsson och går Webbredaktörsprogrammet på Högskolan i Borås. Som en del av vårt examensarbete genomför vi en enkätundersökning för att mäta konsumenters upplevelser när de handlar livsmedel på nätet. Syftet med vår kandidatuppsats är att undersöka hur tillgängliga populära, svenska livsmedelsbutiker online egentligen är för en senior målgrupp, något som har blivit extra viktigt i och med den pågående pandemin. 

 

Nu undrar vi om det finns någon möjlighet att vi skulle kunna få dela vår enkät med era medlemmar i SPF Seniorerna Laxå? Enkäten tar endast ca 3-5 min att besvara och som deltagare är man helt anonym. Vår förhoppning är att vi kan hjälpas åt att belysa hur viktig en tillgänglig e-handel för alla åldersgrupper är. 

Länk till enkäten: https://sunet.artologik.net/hb/Survey/1659 

Stort tack på förhand!

Med vänliga hälsningar, 

Cassandra & Josefine

Om du vill/kan hjälpa till klicka bara på länken här ovanför och svara på frågorna. Jag tror dom skulle bli mycket tacksamma.