19 sept - Räkbåt & Bio

Hej allihop!

Då var det dags igen för nyheter hos SPF.

Vi börjar med en resa till Askersund där Wettervik sar oss ut på böljan den blå en tur som tar ca två timmar, i Vätterns norra skärgård.
Wettervik avgår från Hamngatan i Askersund fredagen den 9 okt. kl.16.00. Dit får vi ta oss med egen bil.
Ombord kommer vi få räkor med bröd, smör och majonnäs, däremot får vi betala dryckerna själva.

För att resan skall bli av krävs minimum 20 personer och maxantalet är 32 personer.
Så här gäller först till kvarn.....

Anmälan senast 2 okt. om vi inte når minigränsen eller det finns platser kvar till maxgräns finns möjlighet att anmäla icke SPF:are. Men om detta skulle inträffa återkommer vi i så fall.

Sedan kommer vi också att kunna gå på bio gratis i höst.

Först den 21 oktober visas Inland exklusivt för oss i SPF på Laxå bio, Bergfästet. Filmen startar kl.14.00. Fri påse popcorn och fritt inträde!

En ung kvinna från Stockholm flyttar till sin pojkväns hemort ett litet samhälle i Norrlands inland. Men relationen tar abrupt slut redan innan de hunnit fram och hon tvingas ta ännu ett avgörande beslut.
Trots uppbrottet väljer hon att genomföra flytten och skaffar sig ett jobb i en mataffär. Men det nya samhället har andra okända koder. Här lämnar man dörren olåst, super på Hotellet på helgerna, kör bil på isen.
Hur blir man en del av något nytt?

Läs mer här

Den andra filmen heter Bageriet pä Portobello Road och visas den 4 november också exklusivt för oss i SPF på Laxå bio, Bergfästet.
Filmen startar kl.14.00. Fri påse popcorn och fritt inträde, även till denna film!

Fast besluten att fullfölja sin bortgångna mammas dröm att öppna ett café i charmiga Notting Hill, tar 19 åriga Clarissa hjälp av sin mammas bästa vän Isabella och sin excentriska mormor Mimi.
Tre generationer kvinnor som måste övervinna sorg, tvivel och hur de ska hedra deras älskade Sarahs minne samtidigt som de börjar ett äventyr att etablera ett bageri mitt i London som är fylld av kärlek, hopp och färgstarka bakverk från hela världen.

Läs mer här

Anmälningar görs som vanligt till:

Eva-Karin Wennerström mobil. 073-876 38 16
Keijo Johansson mobil. 070-541 16 13
Göran Palmqvist tel. 070 590 49 50

eller spf.laxa@gmail.com