Försommarfesten den 10 juni

SPF Seniorerna Kamraterna hade fredagen den 10 juni försommarfest i Brunnsängens föreningsgård. När deltagarna kom var det fint dukat till riktig försommar. Buffébordet stod dukat med olika sillar, tillbehör och färskpotatis, lax, rostbiff, potatissallad, bröd och ost.

Här är ett litet axblock av vad vi bjöds på av musikanterna Leffe & Bosse. Klicka på den vita pilen så startar en liten film.

                                                                                                                                                 

Gunilla Hedqvist hälsade alla varmt välkomna. Hans Emanuelsson berättade om våra Hemesteraktiviteter i sommar och avslöjade lite av höstens kommande höjdpunkter. Gunilla pratade om frågesporten ”Hjärnkoll” och gick igenom Kriterierna för frågorna. Vi hoppas att vi får ihop ett lag med tre personer från Kamraterna. 

Sen blev det lunchbuffé. Mycket god mat beställd från Svalan. Några hade med sig lite extra gott att dricka till sillarna!  Alla tyckte maten var god och stämningen var hög i lokalen. När allt var avplockat efter maten serverades kaffe med god hembakt kaka. Den hade Kristina Jedberger gjort.

Då kom överraskningen i form av musikanterna Leffe och Bosse. De underhöll och sjöng till gitarr. Visor från då och nu, många med igenkänningsfaktor för oss pensionärer. Väldigt glatt och trevligt program.

                 

Så avslutades festen! Gunilla tackade för dagen och önskade på styrelsens vägnar en skön och bra sommar. Kanske ses vi på någon Hemesteraktivitet, annars på det sedvanliga upptaktsmötet på Café Skogen den 29 augusti.

Text G Hedqvist Bild och Vidios H Emanuelsson A Juhiln och M Odelius.

Tack till alla som var med och gjorde festen till ett bra minne.