NA artikel 21 juni

Mer lättläst här

ÖREBRO
SPF Seniorerna Kamraterna Örebro hade fredagen den 10 juni försommarfest i Brunnsängens föreningsgård. När de 50 deltagarna kom var det fint dukat till försommar. Buffébordet stod dukat med olika sillar, tillbehör och färskpotatis, lax, rostbiff, potatissallad, bröd och ost.
Gunilla Hedqvist hälsade varmt välkomna. Hans Emanuelsson berättade om våra Hemesteraktiviteter och avslöjade lite av höstens höjdpunkter. Gunilla pratade om frågesporten ”Hjärnkoll” . Vi hoppas att vi får ihop ett 3-mannalag från Kamraterna. Sen blev det lunchbuffé. Mycket god mat beställd från Svalan. En del hade lite extra gott att dricka till sillarna och stämningen var hög i lokalen. När alla var nöjda serverades kaffe och god kaka som Kristina Jedberger gjort.
Då kom överraskningen i form av musikanterna Leffe och Bosse. De underhöll och sjöng till gitarr. Visor från då och nu, många med igenkänningsfaktor för oss pensionärer. Väldigt glatt och trevligt program. Så avslutades festen! Gunilla tackade för dagen och hälsade på styrelsens vägnar en skön och bra sommar. Kanske ses vi på någon Hemesteraktivitet, annars på det sedvanliga upptaktsmötet på Café Skogen den 29 augusti.