Försenat årsmöte 2020

ÖREBRO

SPF Seniorerna Kamraterna Örebro. SPF Kamraterna hade försenat årsmöte måndagen den 30 augusti på Adolfsbergsgården. På grund av pandemin hade vi ett begränsat antal deltagande. Ordförande Christer Johanson öppnade mötet. Till mötesordförande valdes Nils Bengtsson och till sekreterare valdes Christina Hjort Aronsson.

Under parentationen tände vi ett ljus, Koppången spelades, Gunilla Hedqvist läste upp namnen på de Kamrater som lämnat oss under 2020 och vi höll en tyst minut.

Ny styrelse i Kamraterna är Lars-Göran Bergman, ordförande, Christina Hjort Aron-sson, sekreterare, Gösta Jedberger, Gunilla Hedqvist, Kristina Jedberger, Hans Emanuelsson och Lena Wiklander.

Avgående ordförare Christer Johanson avtackades av nye ordföranden Lars-Göran Bergman med en fin blombukett. Ordförande och sekreterare för mötet fick också en blomma.

Efter årsmötet fick vi en härlig underhållning av Systrarna K från Askersund. De gav oss en skojfrisk show med musik som vi gillar som till exempel ”Gröna små äpplen”, ”Que sera sera”, ”En kväll i juni”.
Så kom mot slutet ett underbart Abba-medley som avslutades med ”Thank you for the musik”.

Så blev det till slut ett väldigt fint årsmöte.