April

Visafton med Roine Lindström den 27 april

  • Roine i full fart med Bellman, Taube, Dan Andersson med flera
  • Stilstudie
  • Roine i full fart med Bellman, Taube, Dan Andersson med flera
  • Stilstudie

Roine Lindström från Kumla underhöll oss med kända och okända visor. Vi fick höra visor av Bellman, Taube, Povel Ramel, Gunde Johansson, Dan Andersson med flera. Visorna varvades med intressant information och roliga historier. Många kända visor fick fart på publiken och allsång uppstod vid flera tillfällen.
Hans Nilsson passade på att informera om en studiecirkel som han och Lars Kvarnström deltagit i. Cirkeln behandlade många av de bedrägerier som äldre utsätts för och exempel och varningar presenterades.
Lars Kvarnström påminde om alla aktiviteter som är på gång i vår och sommar samt om det stundande 40-årsjubiléet på Stinsen.
Höstens studiecirklar presenterades också och bland annat kommer vårens bokcirkel, kort och sällskapsspel samt engelsk konversation att fortsätta i höst. Data och surfplatta för nybörjare, nybörjarkurs i engelska och en gitarrkurs för nybörjare är nya förslag i höst.
Inga Alexandersson och Margareta Hedlund delgav information om Egen vårdbegäran för hörselproblem och visade bra hjälpmedel.
Friskvårdsansvarig Mona-Britt Olsson berättade att aktiviteterna i gymmet fortsätter även i höst. Hon påminde också om Rallarrundan som går av stapeln måndagen den 30 maj.
Mötet avslutades som vanligt med kaffe, smörgås och kaka samt utlottning av dagens lotterivinster.