Träff 5 november

Månadsträff den 5 november.
Samling skedde på Folkhögskolan.
Mötet började med att ordf. hälsa alla välkomna, särskilt vände han sig till dagens underhållare Countrysångaren Kjell Fredriksson, Valbohems Vd Hans Sprung samt 2 nya medlemmar.
Hans Sprung började med att presentera förslag till nyuppförande av trygghetsboenden som vi efterfrågat i många år. Det skulle bli en byggnad i 3 våningar och med 1 och 2 rumslägenheter samt i nedre botten gemensamutrymmen.
Byggnaden skall uppföras på Sågverksvägen alltså centralt i Färgelanda. Det han i första hand var ute efter var att undersöka hur många som verkligen är intresserade av att hyra, i kön till trygghetsboende i kommunen står det 56 personer i dag.
Sedan följde kort information från föreningen och verksamheten. Därefter blev det sångaren Kjells tur, han sjöng och spelade av sin repertoar ett antal låtar. Han har skrivit och tonsatt många låtar, många av dem har hembygden som bakgrund. Det var ett mycket uppskattat framträdande som gjordes och det märktes genom långa applåder. Det medhavda kaffe med dopp intogs under trevliga diskussioner och sedan följde lottförsäljning och dragning och utdelning av skänkta vinster skedde.
Nästa månadsträff är sista för i år och blir julbord på Gästis onsdag den 12 december.
Föranmälan måste ske.