Kören

Konsert i Coronatid med SPF Seniorerna Lilla Paris.

Den 8 juli 2020 framförde delar av kören och ukulelegruppen en liten underhållningskonsert på äldreboendet Björken i Vänersborg. Det blev ett antal klassiska visor och låtar såsom 'Fattig bonddräng', 'Inbjudan till Bohuslän'. 'Fröken Fräken' med mera. Konserten blev uppskattad.

Det var kanske litet kallt för att vara en sommardag men solen sken och de boende kunde komma ut till atriumgården där konserten gick av stapeln. Naturligtvis hade både de boende och de sjungande och spelande tagit ut vederbörliga Corona-avstånd till varandra.


Vi musicerar på Björken

Vi spelade även på Solängen och Lindens äldreboende under hösten. Den 17/10 uppträdde delar av ukulelegruppen och kören på Dalaborgsparken.


På Dalaborgsparken

Lilla Paris kör sjöng på museet tisdagen 21 maj 2019. Läs mer >>>

Kören sjunger

Den 20 mars 2018 sjöng kören på påskfesten. Bl.a. sjöng vi "Det finns en fager blomma". Se här ...

Kören reser

Den 19 april 2017 åkte Lilla Pariskören med buss till Karlstad för att besöka Lars Lerinmuséet. På vägen till Karlstad gjorde man ett första stopp vid Nyängen där man trotsade regnet och intog medhavt kaffe samt gott fikabröd som arrangörerna av resan bakat. Bagarna tillika arrangörerna av resan var Ann-Margreth Stenström, Annika Ahnfelt och Kerstin Lång. Tillsammans hade de planerat en rundtur i Karlstad med en ypperlig guide och sedan intogs lunch på museet. På Lars Lerinmuséet fick man guidning och en inblick i Lars Lerins liv. I bussen på hemfärden tackade Gunnar Henriksson de tre damerna för allt arbete de lagt ner på att ordna en trevlig avslutning av köråret.


Vi väntar på en presentation av museet.


På en rundvandring ser vi fantastiska verk av Lars Lerin


Vi väntar på bussen som ska köra oss hem efter en givande dag