Boule

Boule spelare EFTERLYSES, nybörjare såväl som "proffs"

Hej!
Det här är en EFTERLYSNING som riktar sig till alla i föreningen som vill vara med och spela boule. Det finns jättefina grusbanor i anslutning till Folkets Park.
Det har gått några år sedan vi senast prövade på denna trevliga sport med klot i järn/stål som huvudingrediens. På den tiden var det Estrid Andersson som höll i trådarna och var entusiastisk ledare. Intresset svalnade dock efterhand och så småningom var det för få som kom till spelpassen i parken. Nu tycks det finnas intresse igen. Vi har också hittat en ny ledare i form av Eva Holmqvist. Först av allt måste vi dock hitta spelare och därför går vi ut med denna inbjudan.
Tanken är att vi spelar en gång i veckan, alternativt varannan vecka. Detta får vi prata vidare om när vi vet mer om intresset. Varje träningspass tar cirka 2-2,5 timmar. En kafferast med eget fikabröd ingår.
Ni som behöver mer information om hur man spelar boule och hur reglerna ser ut, är välkomna att höra av er. Gör det till undertecknad. Vet du redan allt som man behöver veta så är det bara att anmäla sig.

Jag som tar emot era samtal är
Jan Claeson
tel. 0513-356 08, 070-560 30 07
eller e-post: janclaesson@telia.com

eller knutpunkten@spfseniorerna.se (ange Boule som rubrik/ämne)

För er som vill bli medlemmar i SPF Knutpunkten och spela Boule - ring och anmäl er som medlem samtidigt som ni anmäler er till Boulespel.

Anmälan som medlem via hemsidan.(Länk)

SPFs Boule Handbok med spel- och tävlingsregler; https://www.spfpension.fi/Site/Data/237/Files/boulehandbokenWEBB.pdf