Månadsmöte = medlemsmöte

2021 års program

Vill ni läsa om tidigare månadsmöten = medlemsmöten finns de under fliken: "Arkiv"Månadsmöte

Onsdag den 17 november kl 15.00 Järbo Allhem
"Julfest"
Underhållning Robin Rösehag och Genagruppen + eventuell överraskning.
Allmän information, lotterier


Till våra medlemmar i SPF Seniorerna Högsäter

SPF-kören Genagruppen har träffas några gånger utomhus på Genevi och inomhus i Allégården i Högsäter under året som varit. Ring gärna Inga Britt Rydholm, 0522-32997, för att höra deras fortsatta planering.

En grupp med stavgång är igång och träffas utomhus. Gruppen träffas måndagar kl 10.00 på Högsäters torg och du kan ringa Eva Olsson, 0706-640523, för att efterhöra fortsatt planering.

Det går också bra att bilda fler grupper och idka stavgång med mera på andra dagar och tider i veckan. Tag kontakt med vår ordförande Barbro Johansson 0768-129351 och presentera idéer!

För den som är intresserad av Boule, ring gärna Högsäters Bouleförening där Gunnar Ahlbom, 0703-428220, är ordförande och kan svara på frågor om deras verksamhet. 

I Högsäters samhälle har öppnats flera nya affärer och där finns ett axplock av nya och gamla butiker och företag. Det kunde vara trevligt att göra en runda och se vad som erbjuds. Kanske kan vi bilda grupper, besöka butikerna och sedan utomhus diskutera alla våra intryck över en kopp kaffe.

Vår resekontakt Thomas Karlsson skickar en gång i månaden förslag på kommande bussresor. Till exempel finns en hemlig resa planerad i slutet av november. Mer info kan fås av Barbro och Rose. Se även under fliken Resor.

/Styrelsen


                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


                             

 
What do you want to do ?
New mail