Sommaren med SPF Ljungby-Mortorp

SPF Ljungby-Mortorp har under sommaren träffats och gått promenader med guidningar av medlemmar, tipsrundor och medhaft eget fika.
Den 8:e juli gick vi under ledning av Stig med tipsfrågor av Carl-Bertil runt i Mortorp och fikade vid den vackra dammen. I Påryd den 22:a juli ledde Bo oss runt slingan och hade gjort tipsfrågor som vi funderade på medan vi fikade vid den trevliga hembygdsgården i Karlslunda. Den 5:e augusti gick vi under ledning av Janne runt i Ljungbyholm, på kyrkogården och sedan kärleksstigen till Monika och Åke i Kölbygärde. Vi fikade och gick en tipspromenad i deras vackra trädgård. Mona hade gjort tipsfrågorna. Vi fortsatte med promenader i Ljungbyholm den 19:e augusti och gick då utefter ån. Alvar hade gjort tipsfrågor som vi löste efter fikat vid Sockenstugan.
Dessa uteaktiviteter har gjort att vi kunnat träffats c:a 30 medlemmar under corona-säkra former och samtidigt har vi fått veta så mycket av våra guidande medlemmar om hembygden som vi inte visste. Tack till alla som ordnat med promenader, tipsrundor mm.

Kerstin Svensson