Månadsträff mars 2023

Hur man binder en blomsterbukett

SPF Seniorerna Vetlanda har haft månadsmöte i Allianskyrkan. Ordförande Staffan Magnusson hälsade ett 60-tal medlemmar välkomna och ett särskilt välkommen till Åsa Karlqvist från Gretas Blommor. Hon berättade och visade oss på ett trevligt och lättsamt sätt hur vi kan binda en bukett med snittblommor. Vi fick också tips om skötsel och flera frågor ställdes. Vi fick se fem fantastiska buketter växa fram som sedan lottades ut. Åsa tackades med en present.

Berit Vikby fick alla med sig för att göra lite pausgympa. Hon talade också om hur viktigt det är med träning och uppmanade oss att gå på gruppträning tillsammans. Kaffe serverades med både smörgås och semla. Staffan Magnusson tackade för en trevlig eftermiddag och hälsade alla tillbaka 11 april.

Föreningens medlemmar samlades också en tisdagsförmiddag i Konstföreningens hus för att lyssna till Håkan Larsson som är ordförande i Konstföreningen. Han berättade på ett mycket trevligt och kunnigt sätt om husets historia och därefter fick vi höra om och se utställningen med konstnären Viktor Kopp som har rötter från Vetlanda.