Höstens första möte

SPF Seniorerna Vetlanda

 

En av de varmaste dagarna i juli bjöd föreningen medlemmarna till Forngården för att dricka kaffe och äta våfflor. Vi var kanske inte så många pga värmen men trevligt var det ändå.

Lördagen 6 augusti samlades medlemmarna för att åka buss till Vilhelm Mobergs hemtrakter i Moshultamåla. Lunch intogs på hotell i Emmaboda och en tur med guide för att se Mobergs hem och skola. Många ville fotografera minnesstenen som var rest på en äng. Därefter trevlig utomhusteater för att se HUNDRA GÅNGER GIFTA – en komedi om ett resande teatersällskap av Vilhelm Moberg.

Teatern presenterades av Motala Teaterverkstad.

Tisdagen 9 augusti hälsade ordförande Staffan Magnusson ett femtiotal medlemmar välkomna som träffades för att lyssna på Lars-Gunnar Flink och Anne-Marie Lövgren som spelade och sjöng visor av bland annat Nils Ferlin, Dan Andersson och Evert Taube. Ordförande tackade underhållarna för ett trevligt program. Efter fikastund fick vi information av föreningens ordförande Staffan Magnusson och reseansvarige Per Andersson om nästa resa som går till Boda den 15 september. Då är det Luffarmuseét som är utflyktsmålet. Ordförande tackade alla medlemmar för en trevlig eftermiddag och hälsade alla välkomna tillbaka till en ny medlemsträff trettonde september.