Månadsmöte 23 jan 2020

Uppdaterades: 26 januari 2020

Terminens första månadsmöte gick i musikens tecken.

  • Inge Fridén sjöng och spelade

 Vid vårterminens första sammankomst den 23 januari fick vi uppleva sång, musik och glädje tillsammans med Inge Fridén, musikalisk underhållare från Jönköping. Han presenterade sig som Inge med "egen orkester" (digitalt i en låda). Varvat med anekdoter och skämt fick vi lyssna till gamla godingar i en dryg timme med 60- och 70-talslåtar av Olle Adophson, Gunnar Wiklund, Thorleifs m fl. såsom Skattlösa bergen, och Kärleksbrev i sanden men också Kai Gullmars Med dig i mina armar. Inge berättade att han träffat den fantastiske Thore Skogman, kompositören och sångaren från Hallstahammar med 1302 låtar registrerade. Nu fick vi tillfälle att sjunga med i Skogmans Tiotusen röda rosor.

Kjell Lindström, ordförande i SPF:s Jönköpingsdistrikt, informerade om våra föreningars verksamhet och delade ut en ny utgåva av broschyren "Varför borde du vara medlem i SPF Seniorerna?".

Styrelsen informerade om kommande besök i Katolska kyrkan och på Hälsohögskolan och många intresserade tecknade sig på utlagda listor. Kaffe med hembakt bjöds det sedan, och lotteriet gav fina vinster.

Vi påminner om vårt årsmöte som äger rum den 20 februari.

 

Publicerades: 24 januari 2020 Uppdaterades: 26 januari 2020