Sillafesten den 17 juni

  • Sillen serverad
  • Johan säljer lotter
  • Sillen serverad
  • Johan säljer lotter

SPF Seniorerna i Bankeryd har haft sin traditionella sillafest . I underbart sommarväder ,på plats i naturen omkring Nyarpsstugan i Bankeryd, utomhus alltså!!!, hade ett sjuttiotal medlemmar hörsammat inbjudan,uppdelade på två grupper.Festkommitte’n hade ställt ut dukade bord och de flesta hade egna stolar. ”Sillabordet” bestod av en genomskinlig plastpåse, vari ett normalt sillabordsutbud hade finurligt inlagts i små plastaskar av leverantören ICA i Bankeryd. Alla lät sig väl smaka, man njöt av både den goda maten och den ljuvliga utsikten ut över Vätterns blånande  yta. Därefter en synnerligen varierad tipsrunda med kluriga frågor.

Kaffe med tillbehör serverades vartill dels vinnaren i tipsrundan korades, varefter man drog vinnarna i sålda lotter.

Ordföranden tackade för den goda uppslutningen , inkluderande ett tack till vädrets makter, och  framhöll det fina i att vi efter nästan ett helt år äntligen kunde träffas igen.Därför har man under tiden arbetat fram ett program för höstens aktiviteter som kommer att delas ut inom kort.

De församlade tillönskades trevlig sommar och fick besked om att man med dagens situation på pandemiområdet klart räknar med att träffas igen den 16 augusti.

PA Falk