Månadsträff i Landsbroparken

Uppdaterades: 22 oktober 2018

SPF landsbrobygden har haft månadsträff i Parken, Landsbro 10 oktober

  • Anders Axelsson fick med kort varsel hoppa in som underhållare
  • Anders Axelsson har en bred repertoar med svenska visor Samt rocklåtar från 50-60 talet
  • Anders Axelsson fick med kort varsel hoppa in som underhållare
  • Anders Axelsson har en bred repertoar med svenska visor Samt rocklåtar från 50-60 talet

 Trots det vackra höstvädret hade ett 70-tal medlemmar sökt sig dit. Efter välkomsthälsning av ordföranden lämnades ordet till Vuxenskolans nya verksamhetsledare Emma Westerlind. Hon presenterade sig själv och sitt arbete och gav tips om studieämnen och hur Vuxenskolan kan hjälpa till att anordna kurser.

Så var det dags för dagens underhållare att inta scenen. Det var trubaduren Anders Axelsson, som med mycket kort varsel fått rycka in, eftersom den bokade artisten fått haveri på sin bil på vägen hit. Anders började sitt framträdande med en avdelning svenska visor och sånger till eget ackompanjemang på gitarr och munspel.
Kaffekommittén hade gjort vackra höstdekorationer på borden och bjöd på goda smörgåsar och toscakaka. Därefter återkom Anders Axelsson med ytterligare en stunds underhållning, denna gång med lite rockig amerikansk musik. Publiken visade sin uppskattning med varma applåder för ett proffsigt framträdande.
Yvonne Svensson informerade om medlemstal och medlemsavgiften. Hon hälsade några nya medlemmar välkomna och uppmanade alla att försöka värva fler. Ordföranden påminde om nästa månadsträff i Årset och informerade om julbordet, som också blir i Årsets bygdegård.

Slutligen blev det dragning på lotterier och ordföranden tackade för en trevlig eftermiddag i Parken.

Publicerades: 14 oktober 2018 Uppdaterades: 22 oktober 2018