11 januari 2017

Uppdaterades: 15 januari 2017

Årets första månadsträff i Parken Landsbro

  • Charles Häll och Berth Nilsson
  • Nu är det uppdukat och klart
  • Charles Häll och Berth Nilsson
  • Nu är det uppdukat och klart

Årets första träff den 11 januari 2017 i Parken Landsbro. Charles Häll hälsade ett 100-tal medlemmar välkomna samt ett särskilt välkommen till dagens gäst Berth Nilsson.

Berth Nilsson berättade om sitt arbete som han har haft utomlands som biståndsarbetare bl.a.  i SIDA:s tjänst. Han har besökt 27 länder. Drabbades av malaria och fick tillbringa lång tid i rullstol och fick då förståelse för hur det är att var handikappad. Han arbetade fram "En buss för alla" som gör det möjligt för människor med olika handikapp kunna göra längre resor.

Information gavs av:

Yvonne Svensson som hälsade 11 nya medlemmar välkomna i föreningen.

Ewa Wahlgren informerade om arbetet i Samrådsgruppen i Vetlanda kommun och meddelade att SPF och PRO- föreningarna i Vetlanda kommun tillsammans anordnar en gemensam konsert i Missionskyrkan den 25 mars med Lena Maria Klingvall

Birgitta Ryden Johansson påminde om yogakursen som börjar den 26/1 och cirkeln "Försök inte lura mig" startar i februari.

Föreningen bjöd på risgrynsgröt, skinksmörgås och kaffe och kaka. Charles Häll tackade Berth Nilsson och alla närvarande för en trevlig eftermiddag och påminde om årsmötet den 8 februari i Nävelsjö Bygdegård

Publicerades: 15 januari 2017 Uppdaterades: 15 januari 2017