Månadsträff i Nävelsjö Bygdegård

Uppdaterades: 16 september 2018

Dagens gäst var Alf B Svensson

  • Alf B Svensson
  • Allan var en av dom som vann på friskvårdskortet
  • Eva vann också
  • Alf B Svensson
  • Allan var en av dom som vann på friskvårdskortet
  • Eva vann också

SPF Landsbrobygden har haft höstens första månadsträff i Nävelsjö bygdegård. Ordföranden kunde hälsa ett hundratal medlemmar välkomna. Dagens gäst var psykologen Alf B. Svensson. Han höll ett inspirerande föredrag om hur hela livet blir meningsfullt, inte minst viktigt när man blir pensionär. Med mycket humor fick han oss att diskutera och reflektera över livets olika sidor och vad som verkligen betyder något. Mycket uppskattat av publiken.
Barbro Grahn Söderlund informerade om höstens resa, som går till utvandrarbygden i Vilhelm Mobergs fotspår. Det blir också ett studiebesök på Stensåkra Chark.
Eva Wahlgren rapporterade från KPR, bl.a. att Kvarngårdens äldreboende kommer att drivas i kommunal regi framöver. Onsdagen 3 oktober anordnas en dag med temat "Äldre i trafiken" i Vetlanda, ett angeläget och alltid aktuellt ämne att förkovra sig i.
Birgitta Rydén Johansson meddelade att kören startar sina övningar igen och gamla och nya sångglada är välkomna.
Lawrence Karlsson och Gunnel Holmsten förrättade dragning på friskvårdskorten.
Kaffekommittén hade som vanligt ordnat gott fika och slutligen blev det dragning på lotterierna och många gick nöjda hem med fina vinster. Ordföranden avslutade och påminde om nästa månadsträff i Landsbro.

Publicerades: 16 september 2018 Uppdaterades: 16 september 2018