Julfest i Nävelsjö bygdegård.

Uppdaterades: 13 december 2019

SPF Seniorerna Landsbrobygden har haft sin julfest i Nävelsjö bygdegård med 100-talet deltagare.

Flera bilder i Bildgalleriet

 

 I den vackert upplysta bygdegården togs gästerna emot med glögg och pepparkakor. Ljuvliga dofter spred sig från köket, där Margit Svensson och Inga-Lill Pettersson basade över grytor och ugnar.
Ordföranden Ingvar Andersson hälsade alla välkomna och så var det dags att förse sig av julbordets läckerheter. Ingen blev besviken, maten var både god och riklig.
När alla ätit sig mätta, intog SPF-kören scenen. Där fanns tomtar, pepparkaksgubbar, sockerbagare, en musfamilj och till och med Rudolf med sin röda mule. Kören sjöng flera sånger och Rune Eknäs var solist i "White Christmas". Karin Rosén sjöng "Jag såg mamma kyssa tomten". Till avslutning sjöng kören "Nu tändas tusen juleljus". Allt ackompanjerades av Maj-Lis Andersson och Harald Carlman.
Därefter blev det dragning på friskvårdskorten. Som vanligt hade lotter sålts och lyckliga vinnare kunde gå hem med hembakat, fruktfat eller blommor. Sedan bjöds det på kaffe och ostkaka med tillbehör, frukt och godis.  

  

Alla som jobbat i kök och servering avtackades med varma applåder och en "Tack för maten"-sång. Ingvar Andersson tackade och önskade alla en god jul, och så kunde alla nöjda och belåtna återvända var och en till sitt.

 

Publicerades: 12 december 2019 Uppdaterades: 13 december 2019