Efterlysning - funktionärer

SPF Seniorerna Kontakt Tranås

Sveriges Pensionärsförbund (SPF) är en av Sveriges största organisationer för äldrefrågor. SPF bevakar medlemmarnas intressen och är en stark remissinstans för regering, regioner och kommuner.

Alla som har rätt till pension kan bli medlemmar oavsett ålder, även den som lever tillsammans med en pensionär har rätt till medlemskap.
Generösa gruppförsäkringar och rabatter på många varor och tjänster är också en förmån för våra medlemmar.
Du får dessutom SPF:s innehållsrika tidning: SENIOREN.

Kontakt Tranås har cirka 370 medlemmar i dagsläget men vill gärna bli flera. Vi är politiskt och religiöst obundna. Syftet med verksamheten är att

  Anordna trevliga och intressanta aktiviteter som känns meningsfulla och som skapar gemenskap. Detta ordnas främst av programgruppen och friskvårdsgruppen.

·  Delta i olika sammanhang, t ex i Kommunala Pensionärsrådet, för att påverka kommunen,  regionen och övriga aktörer i samhället kring äldrefrågor.

EFTERLYSNING

Vi söker dig som vill engagera dig i föreningens verksamhet som funktionär inom något område som du tycker är intressant. Det kan vara i liten eller större omfattning. Du kommer in i en gemenskap och kan få nya vänner. Eftersom det är ideellt arbete utgår ingen ersättning.

Vad ger då ideellt arbete?

Vi har väldigt roligt när vi träffas och det ger också en tillfredsställande känsla att göra något positivt för andra. Vår verksamhet syftar bl.a. till att minska ensamheten bland äldre.

 Kontakta

Lennart Dellerbring   för att få svar på dina frågor

på telefon 070 667 10 04  eller

via e-post  dellerbring@outlook.com