Månadsmöte januari

Tisdagen den 14 januari träffades SPF Seniorerna Jönköping Öster på Lindgården för årets första månadsmöte. Glädjande nog var det närmare 100 medlemmar som trotsade regn och rusk och tog sig in i värmen för en trevlig eftermiddag.

Vår ordförande inledde det hela med att informera om kommande aktiviteter och tipsade även om några nyårslöften som är både roliga och enkla att hålla. Dessutom är de bra för hälsan. Vad sägs om att läsa mer, äta choklad, dricka lite champagne, ta kortare promenader och träffa vänner oftare.

Vår underhållare för dagen, Pecke Polis, gjorde också sitt bästa för att få oss att trivas. Han behärskade verkligen konsten att prata mellan låtarna. Han fick oss att skratta och applådera och eggade oss till ovationer. Vi fick lyssna på ett pärlband av svenska klassiker av t.ex. Ove Thörnqvist, Nicklas Strömstedt, SvenIngvars, och Fred Åkerström. Han avslutade det hela med att dela ut ett pris till den åhörare som varit mest entusiastisk under dagen. Kul. Dagen avslutades med fika och lottdragning. Tack för ett fantastiskt prisbord.