Månadsmöte augusti

Vår höstupptakt kunde knappast ha börjat bättre. Närmare 90 personer kom för att träffas och umgås.

Eftersom SPF:s riksförbund firar 80 år i år bjöd vi på inträdet och Lindgården sponsrade med tårta, vilket vi härmed tackar allra varmast för.

Inte blev stämningen sämre av att dagens underhållare, Ove Hellström från Hjo, visade sig vara en riktig historieberättare och underhållare. Hans program, "Västgötatokerier", blandade västgötatahistorier med svenska sånger. I 45 minuter berättade han den ena historien efter den andra utan att det blev tjatigt eller för mycket buskis. Vi skrattade gott i stort sett under hela programmet. Han var minsann en riktig underhållare.

Vår ordförande sammanfattade sedan vad som hänt under sommaren och vad som händer den närmaste tiden. Vi börjar med den årliga räkfrossan, travresa till Axevalla, alla cirklar drar igång, bl.a en ny omgång av de populära cirklarna Gör om mig och Alla kan surfa samt en ny som handlar om trafikregler. Dessutom startar våra promenader den 2 september med att vi åker till Dumme Mosse. Nästa månadsmöte blir den 10 september, då Kristina Fritz kommer med sin Seniorshop.
Dagen avslutades med kaffe och tårta samt lottdragning. Det var ett ovanligt välfyllt prisbord och lotterna såldes snabbt slut. Tack alla som skänker priser.