Månadsträff 10 januari

Månadsträff den 10 januari
Tisdagen den 10 januari hade vi vårens första månadsträff. De positiva besökssiffrorna från höstens möten höll i sig, och drygt 100 personer hade tagit sig till Lindgården för lite social samvaro. Det hela började som vanligt med lite information från vår ordförande. Det blev både en tillbakablick på decembers program, bland annat luciafirandet den 13 dec. Alla tyckte det var ett ovanligt charmigt framförande, bland annat blev det solospel från två elever(fiol och Saxofon). Det krävs lite mod att spela inför 100 okända personer.

Sedan blev det lite information om våra aktiviteter den närmaste tiden. Vi har tex. Ett besök bakom kulisserna på Spira, after work på Frimans Cafe`&Bistro och lunch på Idas skola. Nästa månadsträff blir den 14 februari, då vi har vårt årsmöte, plus information om kommunens äldreboende.

Dagens underhållning stod de välkända Christer Möller och Bo Hejdelind för. Vi fick ett smörgårdsbord av gamla örhängen som gick i nostalgins tecken. De flesta melodierna kunde vi , så det blev många tillfällen till allsång. Dagen avslutades med fika och lottdragning från det som vanligt digra prisbordet. Tack för att ni kommer, det blir så mycket trevligare med välfyllda lokaler.
Vid tangenterna Göran Viklander

Ps: Glöm nu inte vårt ÅRSMÖTE den 14 februari.
Här finns fler bilder