Månadsmöte 14 juni

Månadsmöte Tisdagen den 14 juni samlades ett 50-tal medlemmar för vårens sista månadsmöte. Jan-Olof Svensson hälsade välkommen och gjorde en tillbakablick på vad som hänt sedan senaste månadsmötet. En halvdagsresa till Bottnaryd, där vi fick en guidad tur i kyrkan, därefter gick vi den vackra Pärlstigen fram till hembygdsområdet. Där fick vi ta del av historien kring Kyrkbåten Mojäntan. Dagen avslutades med lunch på Landhs konditori i Mullsjö. Det blev en mycket uppskattad utflykt. Vi har också gjort en utflykt till Klevens Café.

Jan-Olof presenterade också hösten program, som startar med månadsmöte den 9 augusti och en kryssning på Göta Kanal den 18 augusti.

Sedan var det dags för dagens underhållning, Kenneth Holmström, som har ett förflutet i dansbandet Drifters. Han hade ett trevligt och lättsamt småprat mellan låtarna och visade sedan upp en musikalisk mångsidighet, som imponerade. Vi fick höra alla gamla godingar från vår tid på dansgolven. Kenneth spelar ett antal olika instrument, såsom gitarr, saxofon och klarinett. Kenneth fick verkligen med sig publiken, som sjöng med i refrängerna. Kenneth visade också upp några scenkostymer från sin tid i Drifters dansband. Mötet avslutades med gott fika och lotteridragning från ett imponerande vinstbord.

Vid tangenterna Lilian Mattsson

Se fler bilder här